Prima Cleaning Interieurverzorging

Prima Cleaning Interieurverzorging zorgt ervoor dat u kunt werken op een schone werkplek en thuis kunt komen in een fris en opgeruimd huis. We bieden schoonmaak voor bedrijven, interieurverzorging voor particulieren en specialistische reiniging. Meer weten? Bel ons!

Specialistische reiniging

Een schone omgeving komt ten goede van uw gezondheid. Op de werkvloer maar ook thuis liggen bacteriƫn, virussen en soms zelfs ongedierte op de loer die, indien ze niet op tijd verwijderd worden, allerlei ongemakken kunnen veroorzaken. Prima Cleaning verzorgt specialistische reiniging voor voorzichtige, diepe reiniging van diverse objecten.

Speciale reiniging voor speciale objecten

Specialistische reiniging wordt ingezet voor objecten die niet met een standaard schoonmaakmiddel gereinigd kunnen worden. Die objecten reinigen we met speciale schoonmaakmiddelen. U kunt ook kiezen voor schoonmaakmiddelen die u via uw leverancier aangeraden heeft gekregen.

specialistische reiniging door Prima Cleaning

Zorgvuldig en schoon

Speciale oppervlakken en objecten vragen om voorzichtigheid. Daarom werken we met speciaal opgeleide schoonmakers en professionele schoonmaakproducten die helpen bij een zachte en toch grondige reiniging. Denk aan het voorzichtig reinigen van toetsenborden, computerschermen en touchscreens. Maar ook antieke houten meubels en vloeren. Onze schoonmakers werken wanneer het u het beste uitkomt.

Wat we schoonmaken

Prima Cleaning verzorgt onder andere speciale reiniging van glas, vloeren, sanitair, voegen, tapijten, keukens en sanitair. Zet ons bijvoorbeeld in na een verbouwing van uw huis, een opleveringsschoonmaak of een grondige schoonmaak van uw fabriekshallen. U kunt Prima Cleaning inzetten voor eenmalige specialistische reiniging, maar we verzorgen ook dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Meer informatie over specialistische reiniging

Wil u meer weten over specialistische reiniging door Prima Cleaning? Neem dan contact met ons op. Prima Cleaning verzorgt ook interieurverzorging voor particulieren en schoonmaak voor bedrijven.

Prima Cleaning