Prima Cleaning Interieurverzorging

Prima Cleaning Interieurverzorging zorgt ervoor dat u kunt werken op een schone werkplek en thuis kunt komen in een fris en opgeruimd huis. We bieden schoonmaak voor bedrijven, interieurverzorging voor particulieren en specialistische reiniging. Meer weten? Bel ons!

Schoonmaken voor bedrijven

Prima Cleaning vindt details belangrijk, zeker bij het schoonmaken van bedrijven. Een schoon bedrijf en een frisse werkplek zorgen ervoor dat u en uw medewerkers prettiger kunnen werken. Dat doet niet alleen de prestaties vaak goed, maar ook klanten waarderen een schoon bedrijf. Want schone ruimtes in bedrijven dragen bij aan een betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige uitstraling. En dat voelt goed voor iedereen.

Professioneel schoonmaakwerk met Prima Cleaning

Prima Cleaning werkt met opgeleid, specialistisch schoonmaakpersoneel en professionele schoonmaakproducten. We maken uw bedrijf grondig schoon. De medewerkers van Prima Cleaning werken op diverse locaties in de omgeving van de Achterhoek, en natuurlijk wanneer u het uitkomt. Zo kunt u de hele dag bezig zijn uw kerntaken, wij doen de rest.

Schoonmaken voor bedrijven door Prima Cleaning

Wat we schoonmaken

Prima Cleaning verzorgt het schoonmaken van bedrijfssanitair, buro’s, meubels, vloeren, ramen, kantines, werkruimtes en nog veel meer. Ook het schoonmaken van horeca gelegenheden verzorgen we graag tot in detail. Prima Cleaning is inzetbaar voor eenmalige schoonmaakwerkzaamheden, bijvoorbeeld bij evenementen of een bedrijfsfeest. Tegelijkertijd verzorgen we ook dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Meer informatie over schoonmaken voor bedrijven

Wil u meer weten over het schoonmaken van bedrijven door Prima Cleaning? Neem dan contact met ons op. Prima Cleaning verzorgt ook specialistische reiniging en interieurverzorging voor particulieren.

Prima Cleaning