Prima Cleaning Interieurverzorging

Prima Cleaning Interieurverzorging zorgt ervoor dat u kunt werken op een schone werkplek en thuis kunt komen in een fris en opgeruimd huis. We bieden schoonmaak voor bedrijven, interieurverzorging voor particulieren en specialistische reiniging. Meer weten? Bel ons!

Interieurverzorging voor particulieren

Heeft u een drukke dag gehad? Prima Cleaning zorgt ervoor dat u zich in ieder geval niet hoeft bezig te houden met de schoonmaak van uw huis. Kom thuis in een fris huis met schone ramen, een glanzende badkamer, een verschoond bed en schone gestreken was in uw linnenkast. Geef u zelf de tijd om bij te komen en maak gebruik van onze service interieurverzorging voor particulieren.

Interieurverzorging met oog voor detail

Een verzorgd en schoon huis zit in de details. Daarom werkt Prima Cleaning met speciaal opgeleide schoonmakers en werken we met professionele schoonmaakproducten die helpen bij een grondige reiniging. Onze schoonmakers maken bij u schoon wanneer het u uitkomt. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Zo kunt u de hele dag bezig zijn met wat u belangrijk vindt. Wij regelen de rest.

Interieurverzorging voor particulieren door Prima Cleaning

Wat we schoonmaken

Prima Cleaning verzorgt onder andere de schoonmaak van badkamers, sanitair, keukens, het verschonen van bedden, de strijk, afwas, het afstoffen en stofzuigen. U kunt Prima Cleaning inzetten voor eenmalige schoonmaakwerkzaamheden, bijvoorbeeld na een feestje of bij een grondige lente schoonmaak van uw woning. Maar we verzorgen ook dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Meer informatie over interieurverzorging voor particulieren

Wil u meer weten over interieurverzorging voor particulieren door Prima Cleaning? Neem dan contact met ons op. Prima Cleaning verzorgt ook specialistische reiniging en schoonmaak voor bedrijven.

Prima Cleaning